Ez a darab jelenleg nincs műsoron

Műfaj: pódium műsor

Részletek

SZŰCS NELLI A BUDAPESTI NEMZETI SZÍNHÁZ MŰVÉSZE A SPECTRUM SZÍNHÁZBAN
Május 10-én, pénteken este 7 órától a művésznő a Fedák Sári című pódium műsorával örvendezteti meg a vásárhelyi közönséget.
Fedák Sári Beregszász szülötte. Színművésznő, énekesnő, primadonna. Molnár Ferenc író második felesége a XX. század egyik legnagyobb színpadi alakja. Az előadás emléket állít nem mindennapi életének , valamint elégtételt szolgáltat mindazért a méltánytalanságért, amelyben ez a kivételes művésznő részesült. Az emlékesten elhangzanak még dalok leghíresebb szerepeiből, ezekkel is felidézve a magyar operett eme nagyasszonyának alakját. Rendkívüli személyisége, kivételes egyénisége kitörölhetetlen nyomot hagyott valaha volt színházi életünkben.
A Fedák Sárit elénk varázsoló művésznő, Szűcs Nelli a Budapesti Nemzeti Színház művésze. Ő is Beregszász szülötte, gyökerei ehhez a városhoz kötik, csakúgy, mint nagy elődjét. Rendkívüli empátiával és érzékenységgel eleveníti meg és viszi színpadra eme nagy művész alakját igaz valójában, minden nagyszerű emberi tulajdonságával, hibáival, gyarlóságaival együtt.
Az előadás időtartama 1 óra 45 perc, szünet nélkül.
Helyfoglalás 0744-301875
Jegyek elővételben a Spectrum Színházban munkanapokon 9,30-13 óra között.

Fedák Sári - Szűcs Nelli önálló estje